Portfolio

PORTFOLIOIn onderstaande mappen kan u ontdekken wat ik voor u kan betekenen en kan u een selectie van mijn foto's vinden. Contacteer mij voor meer foto's of indien U mij persoonlijk wil ontmoeten. Bijvoorbeeld: u kijkt op mijn pagina i.v.m. huwelijksfotografie en U heeft interesse, contacteer me gerust, dan stuur ik een digitaal voorbeeldalbum door. 

ARCHITECTUUR


Bouwkunde start bij een architect op de tekentafel in de vorm van een schets of ontwerp. Het is een samenloop van lijnen en een spel van licht en donker. De architect doet de begeleiding naar het afgewerkt project.


Door mijn jarenlange ervaring in de sector van het prefabbeton heb ik een sterke voorliefde voor dit lijnenspel. De techniek en uitvoering van het ontwerp prikkelen mijn zintuigen.

COMMERCIEEL


Verkopen doe je uiteindelijk met een sterk beeld. Of het nu om reclame, mode, bedrijf of industrie gaat, het blijft de kunst om met een mooi resultaat naar buiten te komen.


Steeds probeer ik een origineel beeld te bekomen. Creativiteit is voor mij een prioriteit in dit vakgebied. Dit kan zich uiten in standpunt, belichting of techniek.

Gezin


Alles wat je kan fotograferen binnen het gezinsverband. Van heerlijk knuffelen met je baby tot het vieren van je jubileum. 
Elke stap in het leven is uitermate belangrijk. Daarom wil ik dat je nog lang kan genieten van mooie foto's die deze onvergetelijke momenten hebben vastgelegd en waar je zelf trots op mag zijn. Tijdloze herinneringen aan kinderen, kleinkinderen of Jouw grote dag. Onder deze map kan u het allemaal terugvinden.

Huisdier


Uiteraard maakt een huisdier deel uit van je gezin. Toch maak ik hier een verschil. Samen met jouw huisdier ga ik graag op verplaatsing. Een hond, een paard of..., het maakt voor mij niet uit. We kunnen samen een mooie herinnering vastleggen van uw favoriet.

Podium


Moeilijke lichtsituaties, bewegende beelden en artiesten die soms de meest onmogelijke houdingen aannemen. Van circusartiest tot Theater Stap, het zijn erg interessante mensen met bijzondere gaves die een speciale aanpak verdienen. 


Ook andere getalenteerde mensen zoals een zanger of een band zijn steeds welkom voor de lens!

Copyright © Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren